Applicatie ontwikkeling
Windows applicaties

Van kleine stand-alone applicaties tot grootschalige client-server oplossingen: Windows applicaties geschreven in C# .NET zijn steeds robuust, doeltreffend en snel te ontwikkelen, terwijl het eenvoudig is om ook zeer complexe taken af te handelen of te integreren met andere systemen.
Windows applicaties zijn de gepaste oplossing wanneer een beperkt aantal gebruikers uw applicatie dienen te gebruiken vanop een beperkt aantal werkstations. Het zijn de typische oplossingen voor interne bedrijfstoepassingen.

Web applicaties

Wanneer uw oplossing toegankelijk moet zijn voor een groot aantal eindgebruikers waar dan ook ter wereld, zonder dat ze daarvoor iets moeten downloaden of installeren, is een web applicatie de meest aangewezen oplossing.
Sels IT Solutions levert zowel statische als dynamische websites; zowel voor uw bedrijf intern als voor uw klanten.

Het ontwikkelproces

Ongeacht het probleem, beginnen we steeds met elkaar en uw bedrijf beter te leren kennen. We bestuderen uw exacte IT behoeften en de meest gepaste oplossingen. Dit is een iteratief proces: gaandeweg zullen uw business behoeften vertaald worden in een kant-en-klare software oplossing. Typisch zal ik hiervoor enkele schetsen maken van de user interface, indien gewenst aangevuld met een begrijpbare maar sluitende analyse.

Deze analyse zal vervolgens iteratief ontwikkeld worden. Samen zetten we realistische milestones en deadlines, en op geregelde tijdstippen releasen we een testbare versie met nieuwe inhoud. Op die manier komt u nooit voor verrassingen te staan en kunt u indien nodig tijdig bijsturen.

Eenmaal uw product live is, garanderen wij een feilloze dienst na verkoop. Hiervoor kiezen we een formule afhankelijk van de periodiciteit van de updates. Nieuwe versies van de software worden op dezelfde manier uitgerold als aanvankelijk het geval was, met even grote zorg voor kwaliteit.

Consultancy
Software audit

Indien u het gevoel hebt (of uw gebruikers hebben het gevoel) dat uw bestaande C# .NET software product niet aan alle verwachtigen voldoet maar u kunt de precieze oorzaken niet aanduiden of u weet niet hoe u de kwaliteit van het product kunt opkrikken op een veilige manier, bied ik u graag mijn diensten aan om de huidige tekortkomingen van uw product te identificeren. Eenmaal in kaart gebracht, werken we een strategie uit om ze weg te werken.

Om dit tot een goed einde te brengen is een nauwe samenwerking met uw IT afdeling vereist, alsook ondersteuning van directie of management zodat de nodige beslissingen genomen kunnen worden en voldoende budget voorzien kan worden.

Bedrijfsaudit

Heel wat bedrijven, zeker wanneer ze op korte tijd aanzienlijk gegroeid zijn, hebben het moeilijk om hun IT afdeling doeltreffend mee te laten groeien met de rest van het bedrijf. Om uitmuntende IT resultaten af te leveren, moet echter de volledige organisatie gestroomlijnd zijn.

Sels IT Solutions kan u helpen de juiste processen op te zetten voor de IT afdeling binnen uw bedrijf. Na enkele interviews om de bottlenecks en risico's in het huidige ontwikkelproces te bepalen, zoeken we naar zowel korte- als langetermijnoplossingen om op een doeltreffende manier het volledige proces vlotter te laten verlopen: overhead elimineren, risico's beperken, uitgaven beperken en efficiƫntie verhogen.
Daarbij is het uitermate belangrijk dat alle partijen bij de veranderingen betrokken worden en er volledig achter staan.

Project management

Opdat grootschalige projecten een succesvolle afloop zouden kennen, moeten op voorhand de nodige voorbereidingen getroffen worden, moeten alle betrokken teams op mekaar afgestemd worden, moet er steeds open en duidelijk communicatie gebeuren, dienen op het juiste moment de juiste strategische keuzes gemaakt te worden, etc. Sels IT Solutions kan u hierbij helpen.

Door mijn uitgebreide ervaring met het succesvol implementeren van grote projecten - inclusief business analyse, samenwerking met externe partners, complexe software integratie en schijnbaar onhaalbare deadlines - kunt u erop rekenen dat ik ook uw project tot een succesverhaal kan omvormen.

Prijs
Overeenkomst

Projecten en consultancy diensten kunnen zowel fixed-price als per uur betaald worden. Ik geloof in open, eenvoudige communicatie en een eerlijke prijs. Geen verborgen kosten, kleine lettertjes of valstrikken. Ik reken erop dat u zodanig tevreden zult zijn met mijn product of de geleverde dienst, dat u het de prijs volledig waard vindt.

Standaard prijs: 80 euro / uur (excl. BTW)

Niet-bindende offertes

Laat mij u ervan overtuigen dat mijn maatwerk producten en diensten bij de beste op de Belgische markt behoren. We buigen ons samen over uw IT problemen en bezorgdheden, en zoeken naar een gepaste, realistische oplossing.
Hoe meer ik op voorhand over uw concrete situatie te weten kan komen, hoe nauwkeuriger mijn offerte kan zijn. Het kan daarom aangewezen zijn dat ik op voorhand uw bedrijf bezoek en enkele interviews afneem. Ik doe dit alles graag volledig gratis om uw vertrouwen te winnen.