Portfolio
Op deze pagina vindt u enkele voorbeelden van mijn werk. Ik hoop dat dit u kan overtuigen van de kwaliteit van mijn geleverde resultaten. Deze voorbeelden zijn allemaal open source - snuister gerust eens rond in de code. Helaas kan ik veel van mijn werk niet publiek beschikbaar stellen aangezien dit doorgaans eigendom is van de klant.
Mantis Project Management plug-in

Een plug-in voor het open source bugtracking platform MantisBT die functionaliteiten toevoegt gelijkaardig aan Microsoft Project zoals een gedetailleerde Gantt chart - maar dan geschreven in PHP, HTML en CSS! Klik op de afbeelding voor een overzicht van de voornaamste features op de Github pagina.

Band website

De website voor mijn band Nevermind Nessie.

Gallerij website

Dynamische website waarmee eenvoudig fotogallerijen beheerd kunnen worden, op maat gemaakt voor Foto Gie Sels. Klik op de afbeelding voor een overzicht van enkele voorname features.

Analyses

Doorheen mijn loopbaan heb ik honderden analysedocumenten geschreven voor zeer uiteenlopende projecten. Aangezien deze steeds eigendom zijn van het bedrijf waarvoor ik ze schreef, kan ik ze niet publiek beschikbaar stellen. Indien u echter geïnteresseerd bent, mag u deze steeds uitgebreid doorbladeren op mijn kantoor. Op die manier kunt u zich een beeld vormen van de kwaliteit van mijn werk.

Meer werk

Neem gerust een kijkje naar mijn overige publieke projecten op Github!